Angie Cilke van de Ahrensburgjagers

10 oktober 2003 – 15 januari 2020

Haar roepnaam is Angie, door ons ook wel  “Hyperdepiepje”genoemd. Ik “Suzanne” heb  zelf twee Goldenretrievers gehad. Bij Barry thuis hadden ze vroeger heidewachtels. Toen de tijd daar was dat we aan uitbreiding dachten, wilde Barry graag een eigen hondje. Dat moest een heidewachtel worden.

En dat hebben we geweten……..  Angie was als pupje al een dametje die wist wat ze wilde, met een behoorlijke jachtpassie. Barry heeft daarom ook jachttraining met haar gedaan. En omdat ze eigenlijk overal wel voor in was, ben  ik behendigheid met haar gaan doen. Inmiddels is ze nu een hoog bejaarde dame: behoorlijk doof, slaapt veel, eet nog steeds als een bootwerker en voor actie is ze nog steeds te porren. Het is echt Barry’s hondje en ze vindt het heerlijk om Barry bij te staan met tuinieren en klussen hier op het erf. De logeetjes die hier komen, vindt ze prachtig en dan komt de “jeugdigheid” weer even bij haar naar boven. Met haar hebben wij nooit een nestje gefokt, omdat we haar karakter helaas niet stabiel genoeg vonden.

Tekst Facebookbericht Barry Mollemans
Gisteren heb ik na ruim 16 jaar afscheid genomen van mijn maatje. Na een laatste boswandeling samen is ze gisteren rustig thuis ingeslapen in haar eigen mandje.

Vanmorgen vreemd om niet begroet te worden met die trouwe blik..
Vandaag al meerdere keren met een traan teruggedacht aan de mooie momenten samen.
Ze krijgt een mooie plek bij ons thuis en voor altijd in mijn ❤️

Angie bedankt en het ga je goed!